Τρόποι αποστολής

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Σάββατο, και το Profi αποστέλλει την παραγγελία σαςτην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα στην Λευκάδα - Βόνιτσα:

  • εντός δύο εργασιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και εντός τριών εργασιμων ημερών στα νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.  Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ.2645026062).

Παραλαβή και από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από το κατάστημα μας. Σε κάθε προϊόν υπάρχει η επιλογή ¨Παραλαβή από κατάστημα¨

Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 15:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 μέρες μετά την παράδοση της σε αυτό. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.


Μέσω courier

Για παραγγελίες μικρού όγκου ή/και βάρους, η παράδοση γίνεται μέσω courier με χρέωση ανάλογη με της προσβασιμότητας του τόπου παράδοσης και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Επιπλέον, στην περίπτωση που υποστηρίζεται παράδοση με courier για την παραγγελία σας, παρέχεται δυνατότητα Αντικαταβολής.

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή/και βάρους, προσφέρονται οι παρακάτω δυνατότητες:

Μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Για όλες τις περιοχές σας προτείνουμε αρχικά την πιο οικονομική λύση της παράδοσης μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς σε πρακτορείο Αθήνας ανέρχεται σε 10€, ανεξάρτητα από τον όγκο της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή,το Profi αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.


Οι ημέρες παράδοσης στο χώρο σας είναι:

Εντός Λευκάδας: Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 09:00 πμ μέχρι τις 8:00 μμ.

Εκτός Λευκάδας: Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00 πμ μέχρι τις 7:00 μμ.


Έξοδα αποστολής για παραγγελίες μέσω Internet

  • Παραγγελίες για ΛΕΥΚΑΔΑ - ΒΟΝΙΤΣΑ: Δωρεάν αποστολή
  • Περιορισμός όγκου ή βάρους: Όχι


Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Παραγγελίες πάνω από 200€:  Δωρεάν αποστολή

Παραγγελίες κάτω από 200€: Το PROFI υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

Ο υπολογισμός γίνεται σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα της παράδοσης.

Εάν καταχωρηθεί λάθος ΤΚ, τότε τα έξοδα αποστολής δεν θα υπολογιστούν σωστά.ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 200€

  ΒΑΡΟΣ
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΩΣ 2KG ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΙΛΟ
ΜΙΚΡΟ – ΜΕΣΑΙΟ ΔΕΜΑ 3€+ΦΠΑ 0,80€/kg + ΦΠΑ
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ    Οι προτάσεις μας...