Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών καταστήματος

Αν αλλάξατε γνώμη μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που πήρατε μέσα σε 20 μέρες, με την απόδειξη αγοράς. H επιστροφή γίνεται μόνο με αλλαγή προιόντος.

Σε περίπτωση που η συσκευασία είναι ανοιγμένη το προϊόν δεν επιστρέφεται.

Λυπούμαστε, αλλά δεν δεχόμαστε επιστροφές σε ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες, προϊόντα από το Τμήμα Ευκαιριών, δωροκάρτες ή ειδικές παραγγελίες (π.χ.ειδικές διαστάσεις προιόντων ,κομμένα υφάσματα, κτλ.), λευκά είδη με ανοιγμένες συσκευασίες (π.χ. σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, προστατευτικά μαξιλαριών και στρωμάτων.), όπως και κάθε προϊόν που έχει τροποποιηθεί/πλυθεί/χρησιμοποιηθεί.

Εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:

  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του Profi πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας
  • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το Profi. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις παρακάτω περιπτώσεις :

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 2645026062 (από σταθερό - αστική χρέωση), ή μέσω e-mail: sales@prοfilefkada.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
  • Μετά την αποστολή ή την παραλαβή του προϊόντος, εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 2645026062 (από σταθερό - αστική χρέωση) ή μέσω e-mail: sales@prοfilefkada.gr ώστε να εξηγήσετε το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Εναλλακτικά μπορείτε να εισέλθετε στον λογαριασμό σας και απο το ιστορικό της παραγγελίας σας μπορείτε συμπληρωσετε την φόρμα επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε.
  • Προσοχή! Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεν επιστρέφονται μετρητά αλλά η επιστροφή γίνεται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς στην πιστωτική σας κάρτα.

Έξοδα μεταφοράς, συναρμολόγησης και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μία επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.Οι προτάσεις μας...