• ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΦΙ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΡΑΦΙ

 • (Κωδ. 17500032)
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Διαστάσεις (M*Π*Υ) : 150.0 * 50.0 * 90.0 εκ
 • TIMH Web: 95,00€
Δωρεάν αποστολή σε ΛΕΥΚΑΔΑ & ΒΟΝΙΤΣΑ

Ασφαλείς πληρωμές Μέσω Eurobank

Ψησταριά μονοκόμματη με γαλβανιζέ σκάφη και γαλβανιζέ καπάκι πολυτελείας για 1 αρνί και 1 κοκορέτσι.

Με πρακτικό ράφι στο μπροστινό μέρος της ψησταριάς και δεξιά ανοιχτήρι για μπύρες.

Το κάτω μεγάλο ράφι είναι ιδανικό για να ακουμπάτε τα αξεσουάρ ψησίματος. Επίσης διαθέτει και ρόδες για εύκολη μεταφορά.

Επιλέξτε περιφέρεια και πατήστε "Εκτίμηση"


 • Ο υπολογισμός κόστους αποστολής υπολογίζεται για ποσότητα ΕΝΟΣ (1) προιόντος
 • Για παραγγελίες μικρού όγκου ή/και βάρους, η παράδοση γίνεται μέσω courier με χρέωση ανάλογη με της προσβασιμότητας του τόπου παράδοσης και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
 • Παράδοση προιόντων

  Τρόποι αποστολής

  - Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. Δευτέρα με Σάββατο, και το Profi αποστέλλει την παραγγελία σαςτην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα στην Λευκάδα - Βόνιτσα:
  εντός δύο εργασιμων ημερών στην Ηπειρωτική Ελλάδα (στις Πρωτεύουσες των Νομών) και- εντός τριών εργασιμων ημερών στα νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα.
  Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν κάποια συγκεκριμένη ώρα, λόγω ειδικής ανάγκης παρακαλώ καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ.2645026062).

  Παραλαβή και από το κατάστημά μας

  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από το κατάστημα μας. Σε κάθε προϊόν υπάρχει η επιλογή ¨Παραλαβή από κατάστημα¨.
  Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 15:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα.
  Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 2 μέρες μετά την παράδοση της σε αυτό. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

  Μέσω courier

  Για παραγγελίες μικρού όγκου ή/και βάρους, η παράδοση γίνεται μέσω courier με χρέωση ανάλογη με της προσβασιμότητας του τόπου παράδοσης και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
  Επιπλέον, στην περίπτωση που υποστηρίζεται παράδοση με courier για την παραγγελία σας, παρέχεται δυνατότητα Αντικαταβολής.
  Για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή/και βάρους, προσφέρονται οι παρακάτω δυνατότητες: Μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Για όλες τις περιοχές σας προτείνουμε αρχικά την πιο οικονομική λύση της παράδοσης μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς σε πρακτορείο Αθήνας ανέρχεται σε 10€, ανεξάρτητα από τον όγκο της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή,το Profi αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό.
  Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο.


  Σχετικά Προϊόντα


  ΣΧΑΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗ Ν.Τ.ΜΕΓΑΛΗ
  ΣΟΥΒΛiΑ ΙΝΟΧ 18/10 40ΕΚ
  ΣΟΥΒΛiΑ ΙΝΟΧ 18/10 42ΕΚ
  ΨΗΣΤΑΡΑΚΙ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟ 3